таксі сова ужгород

Завантаження додатка Таксі Сова Завантаження додатка Таксі Сова

 

Допоможіть нам поліпшувати послуги за допомогою відгуків про Таксі Сова Ужгород

 

Додайте свій відгук

На цій сторінці Ви можете додавати свої відгуки що до нашого обслуговування. 

Ми будемо дуже вдячні Вам за Вашу зайву хвилину часу, оскільки ми дбаємо про Вашу безпеку і комфорт. Це       допоможе нам в поліпшенні послуг,  які ми надаємо Вам. 

Коментарі   

0 #76 Valya 19.12.2018, 09:19
Чекала таксі майже 40 хвилин, коли обіцяли, що машина буде через 10. Служба навіть не здогадалась мені зателефонувати і сказати, що вибачте , затримка. Після 20 хвилин сама дзвонила кожні 5-10 хвилин, нагадувала про своє існування. Коли запитувала, коли нарешті буде таксі, казали, що точно сказати не можуть, бо пробки. Авто так і не дочекалась. Подзвонила в інше таксі, ті чомусь були на місці через буквально 3 хвилини.
Цитата
0 #75 Сергій 13.12.2018, 21:45
Шановна пані, цим водієм був я. Ви свою розповідь дуже красиво приукрасили і розповіли з кінця....Дуже нелюблю неправдих людей.
А було це так коли я до вас їхав ви нічого енесказали про коляску, не мені ні диспетчерові ( про це треба вказувати обовязково тому що не всі водії мають можливість перевозити колСки) ви б про це мали знати якщо давно користуєтесь нашими послугами, при чому ця послуга платна а ви за багаж оператору нічого несказали. Далі ваша коляска була мягко кажучи була дуже грязна !!! колеса в тому числі. Ви мене вибачте але я не навоз вожу, мені що сразу в хімчистку їхати. Причому коли вам зробив зауваження, що у вас дуже брудна коляска, ви самі від мене відвеинулись і сказали що мені таксі непотрібно. Вот так і було і нетреба дітьми прикриватись. Дуже некрасиво з вашої стррони
Цитата
-2 #74 Яна 13.12.2018, 15:24
Користуюся цим таксі на протязі 2 м-нарікань не було. Однак сьогодні водій мене незабрав з хворою дитиною-бо в мене колеса брудні на колясці! Дуже розчарована. Більше не буду користуватись. Водійдля брудних коліс має мати підручні засоби.
Цитата
+1 #73 Андрій 31.10.2018, 07:32
Користуюсь часто, працюєте добре - так тримати! Читаю деякі негативи що пишуть і сміх бере. Чи це я інопланетний чи навпаки. Всі ми люди і десь може і помиляємся це і вжитті так. Але є такі ярі коменти що якщо я був би таксистом то такіх пасажирів і близько не підпускав. :lol:
Цитата
0 #72 Таксі Сова 30.10.2018, 02:31
Цитую Олена:
ОТВРАТИТЕЛЬНОЕ ТАКСИ!!! НЕПРИЕХАЛИ К ОПРЕДЕЛЁННОМУ ВРЕМЕНИ! На звонки НЕ ОТВЕЧАЮТ, БРОСАЮТ ТРУБКИ! ХАМЯТ, НЕ УМЕЮТ РАЗГОВАРИВАТЬ С КЛИЕНТОМ!

Олена! давайте конкретику. Хто, коли? Ато бувають різні люди і їм аби писати-на весь світ обіжен.....
Цитата
0 #71 Олена 29.10.2018, 08:36
ОТВРАТИТЕЛЬНОЕ ТАКСИ!!! НЕПРИЕХАЛИ К ОПРЕДЕЛЁННОМУ ВРЕМЕНИ! На звонки НЕ ОТВЕЧАЮТ, БРОСАЮТ ТРУБКИ! ХАМЯТ, НЕ УМЕЮТ РАЗГОВАРИВАТЬ С КЛИЕНТОМ!
Цитата
0 #70 Мария 29.10.2018, 07:49
Дякую що Ви так працюєте! Забула сумочку а там зарплата, чут инфаркт не получила. Но відразу таксіст перетелефонував і повідомив. Ху попустило. Ще раз ВЕЛИКЕ спасибі.
Цитата
+1 #69 Рита 22.10.2018, 18:18
Пользуюсь давно. Служба хорошая, мне нравится.
Цитата
+1 #68 Віталій 21.10.2018, 04:14
Дякую за службу! Частенько користуюсь і все влаштовує.
Цитата
0 #67 Таксі Сова 19.10.2018, 02:49
Оксана! Пишіть, будь ласка, по суті..... До вашої уваги тарифи у всіх служб міста одинакові. І якщо і бувають деякі розбіжності в різних службах то не в пів рази як ви пишете. Якщо ви конкурент іншої служби то конкуруйте наданням своїх послуг не бридким засобом, а довірою і якістю тоді й ваша служба доросте до нашого рівня. Дякую!
Цитата

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Пропонуємо Вам на вибір два наших додатки для онлайн замовлення. Перший без карти но займає дуже мало пам'яті в телефоні. Другий з картою більш місткий.

Завантажити додаток 1

Завантаження додатка Таксі Сова

Завантаження додатка Таксі Сова

Завантажити додаток 2

Завантаження додатка Таксі Сова

 

Завантаження додатка Таксі Сова